U utorak, 19. siječnja 2012., u velikoj vijećnici Grada Labina, održana je redovna sjednica Skupštine Saveza sportova.
Sjednici su, osim članova Skupštine prisustvovali Gradonačelnik Grada Labina g. Tulio Demetlika, Pročelnik ureda za društvene djelatnosti g. Bruno Hrvatin, gradski vijećnik g. Vladimir Paliska, te Robi Fonović i Tanja Škopac kao predstavnici medija. Na sjednici su donesene slijedeće odluke: sa 22 glasa ZA i 2 glasa PROTIV usvojene su Izmjene i dopune Statuta i Pravilnika o uvjetima i kriterijima za financiranje sportskih udruga. Jednoglasno su usvojeni Izvještaj o radu i Izvještaj o izvršenju Financijskog plana Saveza sportova Grada Labina za 2011. godinu, Financijski plan Saveza sportova za 2012. godinu i Pravilnik o sufinanciranju rada stručnih kadrova. Kao trideset i druga udruga članica, u Savez sportova jednoglasno je primljen Golf klub “Labin”, a novi član Izvrešnog odbora Saveza je Ksenija Vidali.
Svi novodoneseni akti i odluke objavljeni su na internet stranici Saveza.
Cjelokupno priopćenje sa spomenute sjednice možete skinuti i pročitati u rubrici dokumenti ili pod aktualnim dokumentima koji se nalaze sa lijeve strane.

{zooitem: 154}