Prošlog tjedna okončana je još jedna Olimpijada OŠ Labinštine. Natjecanja su tokom ova tri tjedna protekla u najboljem mogućem redu, djeca su uživala, a sve je zaokruženo sa dva prekrasna sunčana dana na gradskom stadionu kad su se održala natjecanja u atletici za mlađe i starije razrede.

Sve škole osvojile su barem poneku medalju, a najuspješnija škola bila je OŠ "Ivo Lola RIbar" iz Labina, koja je neuspjehe u ekipnim sportovima uvelike nadoknadila odličnim rezultatima u atletici. Druga škola iz Labina, OŠ Matije Vlačića, bila je najbolja u muškom i ženskom rukometu, dok su najbolje rezultate u povijesti svoje škole ostvrili Potpićanci osvojivši zlata u košarci, muškoj i ženskoj odbojci, te srebro u rukometu.

Na kraju svega, može se reći da je ovogodišnja Olimpijada u potpunosti ispunila očekivanja i da je sve proteklo u najboljem mogućem redu, bez ikakvih incidenata. Treba napomenuti da su pobjednici po sportovima automatski osigurali odlazak na županijska prvenstva krajem ove školske godine. Veliku zahvalu kao organizatori upućujemo svim sponzorima i pokroviteljima, kao i svim volonterima i sucima koji su pomogli u održavanju ove vrijedne manifestacije. Čestitke naravno idu i svim učenicima na postignutim sportskim rezultatima i samom učestvovanju na Olimpijadi, te naravno vrijednim profesorima tjelesnog odgoja koji ih pripremaju za natjecanja. – izjavio je glavni organizator Olimpijade, tajnik Saveza sportova Siniša Verbanac.

Kompletne rezultate i fotografije sa Olimpijade možete pogledati na našoj facebook stranici  www.facebook.com/OlimpijadaOSLabinstine