Pronađite nas i na:

123

123

123

123

Javna nabava za prijevoz sportaša

Sportska zajednica Grada Labina objavljuje PRETHODNO SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANIM GOSPODARSKIM SUBJEKTIMA, za predmet nabave PRIJEVOZ SPORTAŠA GRADA LABINA, s ciljem sklapanja okvirnog sporazuma za period od 4 godine.

Svi potrebni dokumenti mogu se naći u arhivi dokumenata pod JAVNA NABAVA ili pod aktualnim dokumentima koji se nalaze na lijevoj strani ekrana.

 

 

Održana redovna Skupština SZGL

U srijedu 23. siječnja održana je redovna skupština Sportske zajednice na kojoj su usvojeni izvještaji za 2018., te raspodjela sredstava za udruge u Financijskom planu za 2019. godinu. Cijelokupno priopćenje možete skinuti i pročitati u rubrici dokumenti ili pod aktualnim dokumentima koji se nalaze sa lijeve strane. 

 

 

 

Održana 8. sjednica IO SZGL

U utorak 12. ožujka održana je sjednica IO SZGL. Na sjednici je usvojen plan sufinanciranja sportskih manifestacija za 2019., te su donesene još neke odluke i zaključci. Cijelokupno priopćenje možete skinuti i pročitati u rubrici dokumenti ili pod aktualnim dokumentima koji se nalaze sa lijeve strane. 

 

 

 

 

 

Javni poziv za sufinanciranje sportskih manifestacija i turnira od posebnog značaja za Grad Labin

Sportska zajednica Grada Labina u ime Grada Labina objavljuje Javni poziv za sufinanciranje sportskih manifestacija i turnira od posebnog značaja za Grad Labin. Javni poziv i ostali dokumenti potrebni za prijavu manifestacije mogu se skinuti u rubrici dokumenti ili pod aktualnim dokumentima koji se nalaze na lijevoj strani naslovnice. Natejčaj je otvoren do 25. veljače 2019.

 

 

 

Održana 7. sjednica IO SZGL

Sinoć je u uredu Sportske zajednice održana 7. sjednica IO SZGL. Na sjednici je usvojen Financijski izvještaj za proteklu godinu., te određene nominacije za Izbor sportaša Grada Labina za 2018. godinu. Cijelokupno priopćenje možete skinuti i pročitati u rubrici dokumenti ili pod aktualnim dokumentima koji se nalaze sa lijeve strane.